Οι λύσεις Cloud Backup που προσφέρουμε είναι εύκολες στη χρήση, γρήγορες, απόλυτα ασφαλείς και σε περίπτωση ανάγκης ανάκτησης αρχείων, προσβάσιμες από παντού.

Βρίσκουμε μαζί αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας και σταματάτε να ανησυχείτε για την ασφάλεια και την ανάκτηση των δεδομένων σας!

Παρατηρώντας το από στρατηγική άποψη, τα δεδομένα σας αποτελούν τον πυρήνα της επιχείρησής σας. Έχετε επενδύσει πολύ χρόνο, χρήμα και προσπάθεια στην ανάπτυξη των δεδομένων της επιχείρησής σας. Συμβάσεις, πωλήσεις δίσκων, προτάσεις, λογιστικά βιβλία, υλικό μάρκετινγκ, επιχειρηματικές επαφές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμα και ψηφιακές φωτογραφίες σημαντικών γεγονότων, κλπ., αποτελούν τον κύριο όγκο των ανεκτίμητης αξίας περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησής σας, το οποίο δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, να χάσετε.

Δεδομένα της επιχείρησής σας πάνε χέρι-χέρι με την επιτυχία της. Η απώλεια αυτών των δεδομένων, ή ακόμα και προσωρινή αδυναμία πρόσβασης τους, μπορεί να απειλήσει την με κόπο αποκτηθήσα ανταγωνιστική σας θέση στην αγορά. Επιχειρήσεις χωρίς προληπτική πολιτική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης είναι πιθανό να είναι out of business εντός 2 ετών από μια μεγάλη καταστροφή. Η απώλεια δεδομένων της επιχείρησής μπορεί να καταστρέψει τη φήμη της εταιρείας σας, και μπορεί να οδηγήσει σε δαπανηρές δικαστικές διαδικασίες. Το χειρότερο από όλα: διακόπτει τη ομαλή λειτουργεία της επιχείρησής σας.

Newsletter

Leave your e-mail and join our newsletter!

Join us!

facebook linkedin 

Remote Support