PREV
NEXT
 • Unified Threat Management

  Μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες ασφάλειας των επιχειρήσεων. Με τη συσκευή UTM ως την πρώτη γραμμή άμυνας, το δίκτυο της επιχείρησης είναι ασφαλές

  Read more...
 • Video Conferencing Systems

  Η Grandstream διαθέτει όλα όσα μια επιχείρηση χρειάζεται για να δημιουργήσει μια ισχυρή αλλά και οικονομικά προσιτή λύση τηλεδιάσκεψης που αυξάνει την παραγωγικότητα και εξοικονομεί χρήματα από τα επαγγελματικά ταξίδια.

  Read more...
 • Networking

  Τα δικτυακά προϊόντα της BroxNET αποτελούν την εξειδικευμένη και παράλληλα ευέλικτη επιλογή κάθε επαγγελματία.

  Read more...
 • Cloud Backup

  Οι λύσεις Cloud Backup που προσφέρουμε είναι εύκολες στη χρήση, γρήγορες, απόλυτα ασφαλείς και σε περίπτωση ανάγκης ανάκτησης αρχείων, προσβάσιμες από παντού.

  Read more...
 • IP Telephony

  Οι καλύτερες λύσεις ΙP Tηλεφωνίας! Σταθερές εταιρικές γραμμές, SIP Trunking, ολοκληρωμένα τηλεφωνικά κέντρα με στόχο τη μείωση του κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας.

  Read more...
 • Your PBX, Your Way: On-premise or in the Cloud

  3CX is a software-based, open standards IP PBX that offers complete Unified Communications, out of the box.

  Read more...
 • Network Fax Server

  Ο Faxer Network Fax Server είναι μια οικονομική ολοκληρωμένη Network Fax λύση για επιχειρήσεις αλλά και οικιακή χρήση.

  Read more...
 • Door Phones

  Κομψές λύσεις για το θυροτηλέφωνο που προσφέρουν υψηλή ποιότητα και ακόμα πιο εύκολη επικοινωνία. Μία μόνο συσκευή διαθέτει φωνή, βίντεο, πληκτρολόγιο κλειδαριά, αναγνώστη καρτών, και μια έγχρωμη οθόνη LCD. Κάντε το συνδυασμό που επιθυμείτε.

  Read more...

Τα νέα μας

Τα Brands μας

 Grandstream100x100 2 8  htek Fanvil logo web
supervoice logo allo logo Artboard 5 8
seqrite logo sm broxnet 100x100 copy 8 storagevault
Artboard 3 8 logo-NistaDevices  logo alcatel
Patton logo 100x70 char logo 8  swissvoice logo 8 

Γινε συνεργατης μας!

buttons partner

tema-intro-full

TEMA είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε συστήματα και συσκευές τηλεφωνίας, τηλεπικοινωνιών και ψηφιακής σύνθεσης ήχου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008 και όλα τα προϊόντα έχουν έγκριση CE. Η TΕΜΑ οφείλει την επιτυχία και τη θέση της στην πρώτη γραμμή της αγοράς τηλεπικοινωνιών στη δική της έρευνα και ανάπτυξη και στην όλο και αυξανόμενη επένδυσή της σε καινοτόμες λύσεις.
Τα προϊόντα ΤΕΜΑ χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

 • Gateways GSM / UMTS
  Συσκευές διασύνδεσης GSM / UMTS τεχνολογίας συμβατές με κάθε τηλεφωνική γραμμή ή τηλεφωνικό κέντρο με διασυνδέσεις όπως αναλογικό trunk interface (FXO), αναλογικό εσωτερικό (FXS), ISDN BRI, IP VoIP SIP. App για iPhone και Android smartphones για προηγμένες Call-Back υπηρεσίες.
 • Αναλογικά & ΙP Θυροτηλέφωνα
  Αναλογικά και IP Θυροτηλέφωνα Indoor / Outdoor, για οικιακούς και βιομηχανικούς χώρους. Κατασκευασμένα για να παρέχουν δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, προγραμματισμού με λειτουργία συναγερμού και δυνατότητα διασύνδεσης σε υπάρχοντα θυροτηλέφωνα. Συνδέστε οποιοδήποτε σύστημα θυροτηλεφώνου (4 ή 5 καλώδια) με το αναλογικό trunk interface ή με μια αναλογική επέκταση, προκειμένου να το οδηγήσετε σε ένα κανονικό DTMF τηλέφωνο.
 • Ειδικές Συσκευές
  Μικρό remote alarm σύστημα με αναλογική διασύνδεση του υπάρχοντος τηλεφωνικού κέντρου που χρησιμοποιείται για να σηματοδοτεί καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτόματος εκφωνητής για τις εφαρμογές μηνυμάτων ανακοινώσεων που μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε τηλεφωνικό κέντρο. Διασυνδέσεις Τηλεφωνίας για συστήματα ενίσχυσης PA. GSM Kit για PA.

Με τα προϊόντα ΤΕΜΑ ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις ανάγκες κάθε πελάτη προσφέροντας ευελιξία, καινοτομία και την γνωστή ποιότητα της ΤΕΜΑ (έχει λάβει πιστοποίηση ποιότητας UNI EN ISO 9001:2008)

Εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές και περιφερειακά ΤΕΜΑ για τηλεφωνικά κέντρα, όπως GSM / UMTS Gateways, θυροτηλέφωνα κ.α. έχουν εγκατασταθεί παγκοσμίως και έχουν ενσωματωθεί βάσει πρωτοκόλλων από τα πιο δημοφιλή εμπορικά brands τηλεφωνικών κέντρων, Answering Systems, Αυτόματων τηλεφωνητών, και άλλων συσκευών τηλεπικοινωνιών που παρέχουν ειδικές υπηρεσίες και ασφάλεια.

Στην PartnerNET διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία να σας προμηθεύσουμε με τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες προτάσεις ολοκληρωμένων θυρο-τηλεφωνικών συστημάτων

τόσο για αναλογικά όσο και για IP τηλεφωνικά κέντρα και όχι μόνο..

Απλά ρωτήστε μας!

Για να δείτε τα προιόντα μας μπείτε στο http://eshop.partnernet.gr/

Newsletter

Leave your e-mail and join our newsletter!

Join us!

facebook linkedin 

Remote Support