Οι καλύτερες λύσεις ΙP Tηλεφωνίας! Σταθερές εταιρικές γραμμές, SIP Trunking, ολοκληρωμένα τηλεφωνικά κέντρα με στόχο τη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις VoIP τηλεφωνίας στην Ελλάδα, με τις καλύτερες τιμές, την άριστη τεχνική υποστήριξη και με αξιόπιστες εγγυήσεις. Τα υψηλής ποιότητας Grandstream, Htek, 3cx, beroNet, Supervoice και allo.com προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών ανταποκρινόμενες στις ανάγκες τους, παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Ψάχνετε προσιτές αλλά ποιοτικές Unified Communications λύσεις;
Σας προτείνουμε Grandstream! Στόχος της Grandstream είναι η ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων VoIP που είναι εύκολα στην εγκατάσταση, εύκολα στη χρήση, αξιόπιστα, αλλά και σε προσιτές τιμές. Με βάση την τεχνολογία solid core, η Grandstream έχει συσσωρεύσει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία της IP τεχνολογίας για να ανταποκριθεί στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του VoIP κόσμου. Αναλόγως του μεγέθους του τηλεφωνικού κέντρου σας προτείνουμε και τις κατάλληλες συσκευές μέσα απο μια μεγάλη γκάμα κομψών IP τηλεφώνων, βιντεοφώνων και ασύρματων τηλεφωνικών συσκευών.

Τα προιόντα Grandstream είναι αυτό που ψάχνετε! Επιλέγοντας συσκευές μέσα απο τη μεγάλη γκάμα προιόντων που sας παρέχει η Grandstream από:

  • IP τηλεφωνικές συσκευές
  • IP βιντεόφωνα με λειτουργικό Android
  • Συστήματα τηλεδιάσκεψης
  • Analog/VoIP Gateways
  • IP τηλεφωνικά κέντρα
  • IP Surveilance Systems έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε τις πιο λειτουργικές, οικονομικές, ευκολες στην εγκατάσταση και στη χρήση λύσεις Unified Communication σε κάθε επιχείρηση!

Όμως ένα IP τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι μόνο οι συσκευές! Ψάχνετε προσιτές, αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις VoIP τηλεφωνικού κέντρου;
Εδώ εμπιστευόμαστε την γερμανική ποιότητα και τεχνολογία. Τα προϊόντα της beroNET σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα αξιόπιστα IP τηλεφωνικά κέντρα κάθε μεγέθους και κάθε τεχνολογίας: Αναλογικά, Ψηφιακά, GSM αλλά και Hybrid! Οι πιστοί οπαδοί της beroNET την προτιμούν για τον modular χαρακτήρα της, την ευκολία στην εγκατάσταση και την απίστευτη ευελιξία που προσφέρουν τα προϊόντα της.

 

Στην PartnerNET διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και προϊόντα

υψηλής απόδοσης για να σας βοηθήσουμε τόσο να δημιουργήσετε ένα IP τηλεφωνικό κέντρο απο την αρχή, όσο και να αναπτύξετε ένα ήδη υπάρχον. Απλά ρωτήστε μας πώς!

Newsletter

Leave your e-mail and join our newsletter!

Join us!

facebook linkedin 

Remote Support