Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αποτελούν πλέον ένα περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοι μετακινούνται συχνά και δεν κάθονται όλη μέρα στα γραφεία τους. Ωστόσο, όταν μετακινούνται, είναι ζωτικής σημασίας να είναι σε συνεχή επικοινωνία.

Περισσότερα...

Μη χάσετε αυτό το Video! Το ρομποτάκι της Yealink πρόθυμα παρουσιάζει την καλύτερη λύση video-διάσκεψης για κάθε επιχείρηση.

Περισσότερα...

Η Yealink VC Mobile (για Android™) είναι πλέον διαθέσιμη! Ως αναπόσπαστο τμήμα των ενιαίων λύσεων τηλεδιάσκεψης της Yealink, το VC Mobile λογισμικό της Yealink επιτρέπει στο προσωπικό εν κινήσει, με το tablet ή το smartphone να συνδέεται εύκολα σε συναντήσεις τηλεδιάσκεψης με υψηλή ποιότητα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, αφού συνδεθεί με το Internet, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε τύπο δικτύου όπως Wi-Fi ή 3G / 4G.

Περισσότερα...

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανταμοιβής  μεταπωλητών που αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους και επιτυγχάνουν νέες επιχειρηματικές συμφωνίες.

Περισσότερα...

Το νέο desktop phone portfolio της Yealink που υποστηρίζει το Microsoft Skype for Business Online μέρος του Office 365, βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο ανάπτυξης του και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τη Yealink μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016!

Περισσότερα...

Yealink, ο πάροχος unified communication (UC) terminal λύσεων με ηγετική θέση παγκοσμίως είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η VC σειρά της εταιρείας HD video conferencing...

Περισσότερα...

Newsletter

Leave your e-mail and join our newsletter!

Join us!

facebook linkedin 

Remote Support